Rulada din carne tocata, legume si bacon

Aceasta rulada este destul de usor de facut. Important este ca sa amestecati carnea toccata cu doua oua si in pic de pesmet, pus sare si piper, dupa gust. Se aseza amestecul pe o folie si se batatoreste ca si cum ar fi in aluat. Dupa ce ati terminat acest procedeu, se aseaza alta foaie unsa cu putin unt, pe care se aseaza apoximativ 20 de feliute de bacon. Deasupra se aseza carnea tocata, care trebie sa aiba consistenta unui aluat. Se mai pune branza sau cascaval, apoi in strat de legume, pot sa fie ciuperci, ardei sau castraveti, ce va doriti dvs, verdeturi etc. Totul se ruleaza atent si apoi se impatureste in stil Saorma in folia de aluminiu. Se da la cuptor apoximativ 40 de minute, in functie de cuptorul dvs.
Este prima rulada invelita in bacon facuta de mine (am mai facut rulade, dar din carne de pui, de exemplu), asa ca poate nu este foarte aspectuoasa, dar va asigur ca este foarte buna la gust.
Spor la treaba si nu ezitati sa imi scrieti daca aveti orice intrebare!
va pup!
Pofta buna!!!

Comentarii