Varza noua cu muschi de porc si lamaie


Varză
1 buc
mică sau jumătate mare
Ulei
4 linguri
linguri de lemn
Ceapă
1 buc
mică
morcov
1 buc
o jumătate, capia sau gras
Bulion
1 linguri
lingură de lemn
Sare, piper, boia dulce
1 linguri
după gust 
1 lamaie

Carnea, spalata, apoi pusa la baitz pe putin 1 ora, se portioneaza fie in cuburi, fie feliute. (Mama adora feliutele) Apoi se pune in tigaia in care se afla ulei si restul de baitz. Se prajeste la foc mic, se intoarce pe toate partile. Mie imi plac bucatile cu grasime, mama insa adora carnea macra, fara grasime. Asa ca facem din doua feluri...




Varza nu are nevoie de apa, se face foarte bine doar cu ceapa semicalita si morcovi cubulete f mici!

La final putem sa lasam varza cum este, sau putem adauga bulion si chili.

Comentarii